tre steg till en perfekt fuskbränna

 
 
det finns tre steg som är viktiga när man ska bygga upp en fuskbränna: förbereda, applicera & underhålla.
 
förbereda: innan man går på sin brun utan sol så ska man peela huden & på så vis få bort döda hudceller. då får man en bra grund att jobba med. om man har partier som är väldigt torra så ska man smörja in dem med en lotion för att undvika att färgen blir fläckig. jag brukar även smörja in fötterna med en lotion eftersom jag upplever att min brun utan sol blir väldigt mörk & onaturlig där annars.
 
applicera: när huden är föreberedd så är det dags att applicera sin brun utan sol. det bästa är att man har en som är för kroppen & en som är för ansiktet. om man använder en kropps-bus i ansiktet så täpper man till porerna vilket kan ge finnar. när man applicerar brun utan sol i ansiktet så ska man vara försiktig kring hårfästet, läpparna, ögonbrynen & ögonen. & glöm inte bort att öronen & halsen också behöver färg för att matcha! många tycker att det är enklare att använda en färgad brun utan sol-produkt eftersom man då kan se exakt vart man har applicerat & på så vis inte missa några områden. färgade brun utan sol-produkter gör så att handflatorna blir missfärgade så då är handskar eller en speciell tanning mit bra att ha. om man glömmer bort det & står där med mörkbruna handflator så kan man rengöra händerna med tandkräm eller citron samt en skrubbvante. se till att tvätta händerna ordentligt. ovansidan av händerna är det sista området som man ska applicera sin brun utan sol på & där brukar jag blanda min brun utan sol med en vanlig lotion & sedan smörjer jag in det genom att gnida baksidan av händerna mot varandra.
 
underhålla: målet är givetvis att fuskbrännan ska hålla så länge som möjligt. om man undviker att ta heta bad eller långa duschar i varmt vatten så undviker man också att färgen luckras upp. en fuskbränna behöver lika mycket återfuktning som en riktig bränna & därför ska man smörja in sig efter varje dusch. man kan använda en vanlig bodylotion, men man kan också använda en gradual tan, med svag brun utan sol-effekt, för att förlänga solbrännans livslängd.
 
st. tropez är mångas favorit när det kommer till bus-märken & jag har fått hem kroppspeeling, bronzing mousse för kroppen, bronzing lotion för ansiktet samt en tan enhancing moisturiser som jag ska prova. jag är redan rätt så brun i mig själv för tillfället, men jag älskar den jämna, djupa färgen som man får med brun utan sol!
 
 
är ni extra nyfikna på någon av produkterna?
 
 
 
tan enhancing polish & tan enhancing moisturiser:
 
bronzing lotion face:
 
bronzing mousse body:
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för tipsen! :)
När jag smörjer med färgad bus så tvättar jag händerna flera gånger noggrant under tiden. :)

Svar: nemas problemas :D
Elin

2014-05-10 @ 18:30:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Elin

RSS 2.0