sval & mjuk

 
 
jag provade den här toppen inne på h&m häromdagen. det extremt svala & mjuka materialet fångade min uppmärksamhet & om jag bara hade fått den där visionen om hur jag skulle matcha den, vid vilket tillfälle jag skulle använda den & hur fantastisk jag skulle se ut i  den, så hade jag köpt den. jag bygger alltid upp en fantasi när jag shoppar över hur plagget/smycket/skorna/väskan kommer till sin rätt & om jag inte får den där känslan så avstår jag från att handla. men, den här toppen är jag osäker på. det är ingen showstopper & den är egentligen lite konstig eftersom den är bohemiskt beige & har tenniskrage & nätdetaljer, men den hade liksom funkat till det mesta! den kostar bara 149:- så det är väl egentligen ingenting att fundera över. men, om man hade slått till varje gång man tyckte att något var för billigt för att funderas på så hade man fyllt garderoben med korkade impulsköp.
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Maria

Jag tänker mig allt med hög midja nästintill! Palazzo byxor, din jeanskjol by nyligen beställt, shorts till poolpartyt eller stranden och kanske ett statement halsband. Boyfriend jeans funkar ocksp. Man kan vika upp jeansen lite ovan ankel med snygga klackar!min vision i alla fall :)

Svar: heja dig! vilka superbra idéer. boyfriendjeans, heels & ett statementhalsband hade ju varit PERFEKT till den! tack för tipsen!
Elin

2014-05-26 @ 18:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Elin

RSS 2.0