summer glow

 
 
den här lilla presenten från dove kom lagom till bara ben-säsongen... jag använde dove summer glow när jag var tonåring, men övergav den & gick över till exklusivare märken. nu har jag använt min gamla favorit under några månader & fått bekräftat att ett finare märke inte alltid innebär en bättre produkt. dove summer glow är i särklass den bästa gradvis brun utan solen till kroppen. jag kan faktiskt inte komma på en enda nackdel. den doftar fräscht & torkar direkt. den är enkel att smörja in & blir jämn utan ansträngning. även om det är en gradvis brun utan sol så ger den rejält med färg & tack vare den schysta prislappen så kan man applicera den flera gånger i veckan utan dåligt samvete. jag köper dove summer glow om & om igen & min bränna har aldrig varit djupare eller finare.
 

 
 

 
 


Kommentarer
Postat av: j

Åh dom ska jag börja använda igen! Tack för påminnelsen ;) men använder du dom i ansiktet också och blir det lika bra där isf?

Svar: ja, ibland behöver man blir påmind om sina gamla godingar ;) jag använder inte dessa i ansiktet. min hud är extremt känslig så det vågar jag inte!
Elin

2014-05-26 @ 09:47:39
Postat av: Lova

Vart har du den ljusa och vart tar du den mörka? :)

Svar: eftersom jag är rätt så brun just nu så använder jag bara den mörka! den ljusa passar när man är ljusare i huden :)
Elin

2014-05-26 @ 11:58:21
Postat av: Liza

Säger som personen ovan, tack för påminnelsen! Var också flitig användare utav summer glow i tonåren. Jag är rätt blek at the moment så lite gradvis bränna vore perfa tills man blir sådär härligt pepparkaksbrun :D

Svar: jag blev också glatt överraskad när jag började använda summer glow igen! finns ingen bättre gradual tan enligt mig :D
Elin

2014-05-26 @ 19:47:02
Postat av: Anonym

Slits den bort eller tvättar man bort den? Går den att använda endast på benen o få en snyggt Slut uppe vid midjan? Har svårt o få färg på benen nämligen är alltid brunare på överkroppen :(

Svar: den slits bort, men tanken är ju att man ska använda den regelbundet så att man alltid har fin färg! ja, det kan du nog göra!
Elin

2014-05-28 @ 10:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Elin

RSS 2.0