primer som presterar

 
 
jag orkar själv aldrig läsa evighetslånga recensioner om skönhetsprodukter utan scrollar oftast ner direkt till betyget. det jag vill veta är helt enkelt om en produkt är bra eller dålig. om den lever upp till förväntningarna. att köpa eller icke köpa - det är frågan. max factor face finity all day primer är bortom all tvivel en spring & köp-produkt. jag upplever att många primers bara är ett extra steg i min skönhetsrutin som egentligen inte gör någon större skillnad. men, den här primern GÖR skillnad. när jag applicerar denna efter min dagkräm & innan min foundation så håller mitt smink sig intakt i många timmar. jag blir vanligtvis blank i t-zonen efter två timmar, men när jag grundar med den här primern såär min make up helt perfekt i minst fyra. det är stort för mig som alltid har haft oljig hy. om ni har samma problem så kan det här vara räddningen för er också. krämen är silkig i konsistensen & lägger sig som en mjuk, matt film över huden. förpackningen är praktisk, priset är bra & innehållet är fantastiskt. detta är en primer som verkligen presterar på riktigt. hållbarheten på min make up fördubblas & för mig känns det som ett mindre mirakel.
 
 
 


 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Var köpte du den? Vill testa.

Svar: jag fick min som pressprov, men jag vet att bl.a. åhléns har fått in den bland sina nyheter!
Elin

2014-05-06 @ 13:09:57
Postat av: Emelie

Omg, jag har alltid haft problem med blank och oljig hy och provat ALLT! Använde tex Smashbox megapopulära Photo Finish men insåg att den inte är så jävla bra, knepet är att den inte får innehålla silikon! Det blir man blank av! Och typ alla primers innehåller det. Förutom denna som jag skall tipsa om som är BÄÄÄST! The Algenist Multi-Perfecting Pore Correcting Concentrate som säljs på sephora och är ett amerikanskt hudvårdsmärke. Jag jobbar i butik ovh det blir varmt och starka lampor som gör mig blank direkt men denna gör att mitt smink håller sig hela jävla dagen. Det är absurt. Kommer never ever sluta köpa denna. Ett måste att ha för oljig hy!

Svar: ska checka :D
Elin

2014-05-06 @ 23:19:52
Postat av: Sara

Köpte precis en annan primer, men jag gillar förpackningen på denna! Varför använder du själv inte betyg när du skriver recensioner? :) Du borde testa Clinique's Anti-blemish solutions foundation, den blir man definitivt matt av!

Svar: jag gillar inte att sätta betyg. vill framföra mina åsikter & sedan låta er själva avgöra om ni vill testa :)
Elin

2014-05-06 @ 23:29:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Elin

RSS 2.0