Kommentarer
Postat av: Josefine

Super fin outfit! Vart kommer shortsen ifrån? :)

Svar: zara! förra året!
Elin

2014-05-30 @ 09:28:50
Postat av: natha

Måste bara fråga. Ångrar du aldrig din bröstförstoring? Undrar främst eftersom det är lite inne att vara liten i kläder och känner du inte ibland att du måste exludera vissa klädes plagg eftersom det inte passar din figur?

Svar: aldrig! jag har lärt mig att anpassa mina kläder efter min "nya" kropp! jag väljer bort urringade kläder till vardags för att jag inte vill få den typen av uppmärksamheten då. & vissa oversizeplagg funkar inte på mig för att det blir för "tältigt". vilken figur som är "inne" skiter jag i. stora tuttar har inte varit trendigt sedan 90-talet ;) jag kommer aldrig att få stor rumpa heller & det är superinne just nu!
Elin

2014-05-30 @ 10:38:49
Postat av: Anonym

varifrån?

Svar: skjorta från second female & shorts från zara!
Elin

2014-05-30 @ 15:47:09
Postat av: Anonym

Hej, jag tycker du är så otroligt bra på att sminka och undrar om du kan ge lite sminktips. Jag använder väldigt sällan foundation, gillar mest BB cream. Ska man ha något över en bb cream eller kan man bara ha solpuder? Många som säger olika om de där.. Vad tycker du är bäst att "smeta" på foundation eller bb cream med? Borste eller något annat?

Svar: tack du! om du blir blank i ansiktet efter några timmar så kan det vara för att du behöver "mätta" din bb cream med puder. annars räcker det absolut med solpuder! bb cream applicerar jag alltid med fingrarna & till foundation använder jag en borste med lite rundad topp.
Elin

2014-05-30 @ 18:43:23
Postat av: Liza

Åh vilka snygga shorts, ser väldigt sköna ut också! självklart är dom från förra året :'(

Svar: typiskt va!
Elin

2014-05-30 @ 22:06:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Elin

RSS 2.0