älskade lilla

 
 
vi har precis kommit hem från din veterinär. kokos hade inte alls diabetes som den andra veterinären påstod. hon har ett medfött fel på njurarna. ett fel som inte går att åtgärda. veterinären var chockad över hur pigg & kry kokos var för att egentligen vara så pass sjuk. alldeles för pigg för att vi ska fundera på att ta bort henne i nuläget. veterinären gav oss rådet att skämma bort kokos ordentligt så länge hon är pigg. den dagen hon börjar att kräkas & inte vill äta så har njurarna gett upp & då finns det ingenting att göra. hur lång tid det kommer att ta kunde inte veterinären svara på. lillan går egentligen redan på övertid, men hon är ett litet 2-kilos mirakel.
 
för att göra det tunga beskedet lite lättare att hantera så försöker jag att påminna mig själv om att hennes sjukdom är medfödd. även om vi hade upptäckt det tidigare så hade det inte gått att bota. vi har gett henne ett riktigt fint kattliv med massor av kärlek, gos, trygghet, bus & god mat. hennes liv kommer att ta slut fortare än vad vi någonsin hade kunnat tänka oss, men vi har verkligen gett henne vårt allt under den tiden som hon har varit hos oss & det kommer vi att fortsätta med så länge gud låter henne stanna. & hon har gett oss så otroligt mycket tillbaka. varje dag. älskade lilla kokoskatt.
 
 
 
 

 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

:,(
DC

Svar: <3 :'(
Elin

2014-05-27 @ 17:39:15
Postat av: Josephine

Åh, hoppas lilla Kokos håller sig kry länge, länge!

Svar: tack för omtanken :)
Elin

2014-05-27 @ 18:10:33
Postat av: Anonym

neeeeeeeeeeeej :'(

Svar: jo, det är så himla orättvist! hon är verkligen världens finaste katt. snäll mot alla, kelen, matglad. hon står alltid på vasken när jag kommer ut ur duschen & vill pussas. det finns så himla många onda katter som bara ligger på hatthyllor & klöser efter folk. en av de onda kunde ju ha blivit sjuka istället för mitt underbara lilla troll.
Elin

2014-05-27 @ 20:43:16
Postat av: Emma

Detta gör ont i hjärtat att läsa. Lilla, söta Kokoskisen.. :( hoppas att hon mår bra in i det sista och att hon får vara kvar länge till!

Svar: ja, jag hoppas verkligen att hon får vara kry så länge som möjligt! min sötblubb.
Elin

2014-05-27 @ 21:13:16
Postat av: Louise

:( lider med dig, känns som en bit av ens hjärta försvinner.. <3

Svar: verkligen! men, jag är glad att veterinären ansåg att hon var tillräckligt pigg för att få följa med hem igen :D
Elin

2014-05-27 @ 22:40:46
Postat av: Tina!

Tråkig läsning.. Vet hur det känns när de små bebisarna är sjuka.. Vår kise hade också fel på njurarna. Man vill ju helst att de ska leva lika länge som en själv.

Krya på henne!

Svar: tyvärr så finns det ju inte så mycket att göra när de har problem med njurarna... vi köpte ett specialfoder, men det finns ingen riktigt effektiv behandlingsmetod. man får njuta så länge det varar! det borde man göra i alla sina relationer!
Elin

2014-05-27 @ 23:04:10
Postat av: Hilajna

Mitt hjärta dog inombords. Hoppas det tar lång tid och att hon slipper lida. Tänker på er! Kram Helena

Svar: tack för medkänslan :)
Elin

2014-05-27 @ 23:08:45
URL: http://Helenaskog.blogg.se
Postat av: Elisa

Usch, lider med er! Min kanin blev sjuk efter att veterinären gett honom för mycket medicin (mer än dubbelt så mycket smärtstillande som han skulle ha) vilket gjorde att hans njurar helt plötsligt kollapsade och han dog på djursjukhuset bara tre dagar senare. Han var inte ens ett år min lilla bebbis och var såå gosig och fin! Livet är allt orättvist, men jag hoppas er lilla Kokos får fortsätta att må så pass bra som hon gör nu så ni får ha henne hos er en lång tid framöver. Kram kram!

Svar: det hoppas jag också! imorse åt hon sitt specialfoder med bättre aptit än någonsin så jag är hoppfull :)
Elin

2014-05-28 @ 00:47:10
Postat av: Emmy

Min katt hade nog samma fel som din. Hon blev bara 1,5 år. :( Åkte in till djursjukhuset för hon inte hade bajsat på typ tre dagar och då kom det tunga beskedet om att hon hade kronisk njursvikt. Att hon hade förmodligen haft det sen födseln och att hon va ovanligt pigg för att ha så höga värden. Tre jättejobbiga veckor väntade och tillslut insåg vi att det tyvärr va slutet och att hon skulle få slippa lida. Usch blir ledsen när jag tänker på det, de va så jobbigt att vara med om! :(

Det verkar dock va ganska vanligt att dom föds med det har jag märkt sen våran fick det har jag läst om massor som också haft det tyvärr. Nä detta va iallafall tråkiga nyheter :( kramar till er!

Svar: min kokos är snart 4 år gammal så hon har hängt med ett bra tag för att ha problem med njurarna! hon har inte haft några symptom alls (förutom att hon alltid har druckit mycket) utan hennes allmäntillstånd har varit bra! hon gick ner en del i vikt i höstas, men vi trodde att det berodde på att vi hade skaffat kurre & att hon inte mådde riktigt bra. så länge hon bajsar & kissar, äter & inte kräks så är det tecken på att hon är i gott skick. & jag är glad för varje dag som jag får ha kvar min pigga flicka! man får ta en dag i taget, hålla modet uppe & hålla koll på hennes hälsa! kram!
Elin

2014-05-28 @ 10:13:45
URL: http://www.godistjejen.blogg.se
Postat av: Therese

Åh vd tråkigt :( fina kissen!

Svar: :')
Elin

2014-05-28 @ 16:59:50
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

STOR kram till er alla! <3

Svar: <3
Elin

2014-05-28 @ 20:39:10
Postat av: Erika

Snälla kokoskatt! Jag hoppas du verkligen äter allt du nu blir bortskämd med som Elin och Nicklas ger till dig! Utnyttja dom till max så du får allt du pekar på! Jag kommer klappa dig extra varsamt nästa gång vi träffas! Jag kommer inte låta Noah klappa på dig för hårt utan varsamt! Jag hoppas din sista tid kommer bli den bästa tiden i ditt liv <3

Svar: vi får tyvärr inte skämma bort henne för mycket med maten eftersom njurarna inte "vill ha" protein. så nu går hon på ett nytt foder + att jag försöker mata henne med fett. men, en & annan ostgodis bjuder vi på ;) jag skämmer bort henne med så mycket kärlek, klappar & gos som jag bara kan! hon är redan trött på mig...
Elin

2014-05-28 @ 21:08:12
Postat av: Emelie

Tänker på er och fina Kokoskatten! <3

Svar: tack!!!
Elin

2014-05-28 @ 21:22:52
Postat av: Liza

Men fyfan. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Får skicka en liten cyber-kram till dig och lilla kissen. Hoppas nu att hon får vara kvar länge till och vara en pigg och glad kisse trots detta besked <3

Svar: tack för omtanken, sötnos!
Elin

2014-05-29 @ 00:36:28
Postat av: Lovisa

Så hemskt :( Ta vara på alla dagar nu <3

Svar: absolut :)
Elin

2014-05-29 @ 23:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Elin

RSS 2.0