fresco

 
 
fresco från laura mercier är en ögonskugga som jag sträcker mig efter när jag vill ha en crease color som gör att det "händer något" på mina ögon, men varken vill eller orkar lägga någon större energi på min make up. fresco är peach/rosa/nougat & något mörkare i verkligheten än vad bilderna visar. det är kanske ingen färg som sätter min båt i gungning när jag tittar på den i dosan, men det är en stapelvara i min sminksamling eftersom jag gillar både formulan & nyansen! den är matt i finishen, men inte torr & pudrig som jag ibland upplever att till exempel make up store's skuggor är. den är matt på ett krämigt sätt, om det går ihop?
 
en solklar favorit hos mig som jag är övertygad om att ni också hade älskat!
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Emilia

Det var riktigt bra förklaring, men det verkar som att det är vanligt hos de flesta produkter som tillhör Laura Mercier. De blir liksom inte torra och platta :)

Svar: jag har faktiskt gillat allt som jag har testat från LM :)
Elin

2014-02-28 @ 23:09:29
Postat av: Emilia

Elin: Eller hur! Laura Mercier har mycket bra produkter och stort utbud :) Nackdel? Det skulle vara bristen av mörkare nyanser när det kommer till bas :/

Svar: det håller jag med om! jag ville köpa en foundation i bangkok, men den mörkaste (hazelnut beige) var för ljus för mig då! däremot hade den nog varit perfekt nu när brännan har lagt sig lite!
Elin

2014-03-02 @ 11:38:54
Postat av: Emilia

Elin: Silk crème? Jag känner flera som använder den och det brukar bli hur bra resultat som helst och jag har gjort som du, men till och med den mörkaste blir alltför ljus :/ Kan inte mörkare nyanser komma in i sortimentet? :)

Svar: precis! jag håller med dig till 100%! jag är inte speciellt mörk egentligen, så det borde inte vara svårt för mig att hitta rätt nyans! synd :(
Elin

2014-03-02 @ 15:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Elin

RSS 2.0