max factor - whipped creme foundation

 
den här karamellen har jag gått & sugit på sedan i slutet av augusti!
 
i oktober lanseras en foundation från max factor som är helt sagolik: whipped creme foundation (en demi-matt, luftvispad & fluffig moussefoundation). vår kärleksaffär började när jag såg den gräddiga klicken som fullkomligt skrek nougatglass. kärleksaffären utvecklades till en djup förälskelse när jag doppade min borste i den lätta produkten & upptäckte hur enkel den var att applicera. den är inte torr som vissa mousse-foundations, utan ger en halvmatt finish med naturlig lyster - som inte kräver något puder! enligt beskrivningen så innehåller whipped creme foundation ett silikonbaserat mattningsfilter som reducerar glansighet under dagen & det upplever jag som korrekt. den stannar verkligen på plats i många timmar. redan efter 3-4 timmar brukar jag ha en oljig "hinna" i t-zonen, men med denna känns huden fräsch länge. jag ska inte ljuga; jag ser inte nysminkad ut efter 3-4 timmar, men min make up har slitits bort på ett sätt som inte ser "svettigt" ut. ni som har fet hudtyp förstår vad jag menar! för att undvika att huden torkas ut så innehåller den även glycerin. glycerin är en viktig ingrediens för alla med torr hudtyp. det är ett vanligt ämne i produkter för torr & sprucken hud, eftersom det binder fukten i huden.
 
sammanfattningsvis så är max factor whipped creme foundation den bästa foundation jag har provat i budgetklassen. för 150 kronor får man en lättarbetad & hållbar foundation med en konsistens som känns nyskapande & lyxig. min rätt så känsliga hy får inga finnar av den, men det är såklart individuellt.
 
jag har färgerna 75 golden & 45 warm almond. under sensommaren har dem varit ljusaste laget, men jag tror att båda kommer att passa mig bra i vinter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Liza

nästan så att jag skulle bli sugen på att smaka på den haha, ser riktigt härlig ut. kanske kan vara något för mig som har både fet och torr hy.. kör jag på riktigt matta tunga foundations så syns det direkt så behöver lite krämigare bas men som ändå inte "rinner av" några timmar efter applicering.. vad tror du?

Svar: kör på!
Elin

2013-09-29 @ 15:24:32
Postat av: Hanna♥

ska testa den :)

Svar: do it.
Elin

2013-09-29 @ 15:42:37
URL: http://hannanereps.blogg.se/
Postat av: Desirée

Säger det igen, du är så oerhört duktig på att formulera dig i text, även om du inte lagt upp någon bild så vill jag springa & köpa foundationen för din beskrivning är så målande!

Svar: jag tycker själv att en beskrivning är bättre än en bild. det är så jäkla svårt att fånga ett sminkresultat på bild!
Elin

2013-09-29 @ 16:11:53
Postat av: Annie

Vad använder du för en borste till dessa? :)

Svar: en platt foundationborste.
Elin

2013-09-29 @ 16:18:00
Postat av: Erica

Hur fick du tag i den? :o den har ju inte börjat säljas ännu! Jag vill också prova den går och väntar hehe :)

Svar: pressutskick :)
Elin

2013-09-29 @ 21:03:09
URL: http://threeminutes.blogg.se
Postat av: Ida

älska din blogg.

Svar: tack snälla du!
Elin

2013-09-29 @ 23:18:48
URL: http://idamariaandersson.webblogg.se
Postat av: Originalet

Åh, måste kolla in den!

Svar: tycker jag!
Elin

2013-09-30 @ 08:38:38
URL: http://fames.se/originalet/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Elin

RSS 2.0