power-skor

 
för ett år sedan hade jag skrattat ihjäl mig åt dessa.
men, plötsligt känns gubbskor helt rätt.
 
 
 

max factor - whipped creme foundation

 
den här karamellen har jag gått & sugit på sedan i slutet av augusti!
 
i oktober lanseras en foundation från max factor som är helt sagolik: whipped creme foundation (en demi-matt, luftvispad & fluffig moussefoundation). vår kärleksaffär började när jag såg den gräddiga klicken som fullkomligt skrek nougatglass. kärleksaffären utvecklades till en djup förälskelse när jag doppade min borste i den lätta produkten & upptäckte hur enkel den var att applicera. den är inte torr som vissa mousse-foundations, utan ger en halvmatt finish med naturlig lyster - som inte kräver något puder! enligt beskrivningen så innehåller whipped creme foundation ett silikonbaserat mattningsfilter som reducerar glansighet under dagen & det upplever jag som korrekt. den stannar verkligen på plats i många timmar. redan efter 3-4 timmar brukar jag ha en oljig "hinna" i t-zonen, men med denna känns huden fräsch länge. jag ska inte ljuga; jag ser inte nysminkad ut efter 3-4 timmar, men min make up har slitits bort på ett sätt som inte ser "svettigt" ut. ni som har fet hudtyp förstår vad jag menar! för att undvika att huden torkas ut så innehåller den även glycerin. glycerin är en viktig ingrediens för alla med torr hudtyp. det är ett vanligt ämne i produkter för torr & sprucken hud, eftersom det binder fukten i huden.
 
sammanfattningsvis så är max factor whipped creme foundation den bästa foundation jag har provat i budgetklassen. för 150 kronor får man en lättarbetad & hållbar foundation med en konsistens som känns nyskapande & lyxig. min rätt så känsliga hy får inga finnar av den, men det är såklart individuellt.
 
jag har färgerna 75 golden & 45 warm almond. under sensommaren har dem varit ljusaste laget, men jag tror att båda kommer att passa mig bra i vinter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Elin

RSS 2.0