pure melt

när jag skrev att jag ville prova rengöringen daily energizer från clarins så fick jag ett mail från en läsare, som arbetar med märket, som tyckte att jag skulle testa pure melt istället. ett par dagar senare kom en pure melt på posten. hatten av! jag tackar & bockar!
 
clarins-killen hade naturligtvis rätt. pure melt är helt fantastisk! formulan var helt ny för mig. den ser ut som en gel, men blir till en olja när man masserar in den & till en mjölk när man sköljer av den. att rengöra med olja är otroligt skonsamt & effektivt, men vanliga rengöringsoljor brukar vara jobbiga att skölja bort & lämnar ofta en fet hinna på huden. det händer inte med pure melt, eftersom den förvandlas till ett lätt skum när man arbetar med den. sminket försvinner i ett nafs & efteråt är ansiktet så lent att det känns som att jag har smörjt in mig med creme, serum & hela baletten. super!
 
pure melt gav mig ett rikrigt bra första intryck av clarins hudvård. jag har aldrig riktigt intresserat mig för clarins, eftersom förpackningarna är ganska intetsägande (läs: vuxna), men pure melt visar verkligen att yta inte är allt! innehåll är the shit!
 
om man vill ha the shit i sitt badrumsskåp så får man vara beredd på att betala för det. en tub går nämligen loss på 325 kronor. jag hade ju turen att få min i present & när jag nu har hajat att min hud älskar pure melt så kommer jag nog att bita i det sura & lägga 325 kronor på en ny tub när min tar slut.  
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Originalet

Clarins är grymt tycker jag!

Svar: me 2 :D
Elin

2013-01-01 @ 12:35:05
URL: http://originalet.blogg.se
Postat av: Cilly

Så intressant hur skönhetsprodukter funkar för vissa och inte funkar för andra. Jag fick en allergisk reaktion 2 gånger av denna men älskar övriga Clarins produkter såsom bland annat ansiktsvattnet med camomille. För övrigt använder jag Dermaogica special cleansing gel som är helt magisk och har samma känsla som du beskriver med Clarins gelen. Kul du hittat rätt!
Gott nytt år

Svar: man måste ju prova sig fram för att hitta sin favorit :) dermalogica tycker jag dock är lite för dyrt :/
Elin

2013-01-01 @ 13:27:53
Postat av: Cully

Tips om du tycker (likt alla andra) att dermalogica är dyrt, lookfantastic har skitbra priser, på många produkter. För övrig håller min stora cleanser nästan ett helt år! 500ml för ungefär lika mkt pengar.

Svar: har aldrig handlat från lookfantastic. hur funkar det med frakt, leverans & så?
Elin

2013-01-01 @ 18:21:39
Postat av: Cilly

Eftersom sidan är från UK så är allt tullfritt. Frakten är gratis också! Nackdelen, tycker jag, är leveranstiden. De gånger jag har beställt så kanske det har tagit minst 1 vecka, som högst 2! Mer åt 2 hållet.

Svar: det låter ju hur bra som helst! asos, topshop, beautybay & många av mina andra favoritshoppar har också lång leverans. det gäller att vara ute i god tid :)
Elin

2013-01-01 @ 22:13:05
Postat av: Sara

Finns en annan sida också, som jag brukar använda mig av ibland, feelunique, där är också riktigt bra priser om man jämför med vad det brukar vara i Sverige! Bara ändra till att priserna ska vara i pund. Alltid gratis frakt med! Där är massa rea nu också :D Men leveranstiden är nackdelen :/

Svar: feelunique brukar jag handla på! priserna är så jäkla bra där att jag struntar i den sega leveransen! :D
Elin

2013-01-03 @ 13:59:15
Postat av: Sara

Jaha så bra, måste ha missat det! Precis, när det är så stor skillnad är det värt att vänta lite, speciellt om man vet att produkterna man köper är bra :)

Svar: ja! ibland när det är FÖR billigt så är ju produkterna fake, men på feelunique känner man sig trygg! beautybay är också bra :D
Elin

2013-01-03 @ 14:51:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Elin

RSS 2.0