a trail of glitter

nyårsafton ikväll & alla är sjukt överexalterade. paljetter, lösögonfransar & champagne. man FÅR faktiskt klä upp sig till tänderna & skåla i skumpa andra kvällar än årets sista, så what's all the fuzz about? jag ska fira in det nya året tillsammans med mina finaste vänner. är så himla glad att vi alla samlas ikväll.
 
 
 

pure melt

när jag skrev att jag ville prova rengöringen daily energizer från clarins så fick jag ett mail från en läsare, som arbetar med märket, som tyckte att jag skulle testa pure melt istället. ett par dagar senare kom en pure melt på posten. hatten av! jag tackar & bockar!
 
clarins-killen hade naturligtvis rätt. pure melt är helt fantastisk! formulan var helt ny för mig. den ser ut som en gel, men blir till en olja när man masserar in den & till en mjölk när man sköljer av den. att rengöra med olja är otroligt skonsamt & effektivt, men vanliga rengöringsoljor brukar vara jobbiga att skölja bort & lämnar ofta en fet hinna på huden. det händer inte med pure melt, eftersom den förvandlas till ett lätt skum när man arbetar med den. sminket försvinner i ett nafs & efteråt är ansiktet så lent att det känns som att jag har smörjt in mig med creme, serum & hela baletten. super!
 
pure melt gav mig ett rikrigt bra första intryck av clarins hudvård. jag har aldrig riktigt intresserat mig för clarins, eftersom förpackningarna är ganska intetsägande (läs: vuxna), men pure melt visar verkligen att yta inte är allt! innehåll är the shit!
 
om man vill ha the shit i sitt badrumsskåp så får man vara beredd på att betala för det. en tub går nämligen loss på 325 kronor. jag hade ju turen att få min i present & när jag nu har hajat att min hud älskar pure melt så kommer jag nog att bita i det sura & lägga 325 kronor på en ny tub när min tar slut.  
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Elin

RSS 2.0